Erhverv

IMG_3677

Sikring erhverv

Mange Virksomheder  København ønsker også at sikre sig bedst muligt imod ubudne gæster.
Og forsikringsselskaberne stiller også krav til hvordan og hvilke niveauer der skal sikres i. Låsealliancen tilbyder både mekanisk og elektronisk sikring.

Sikring erhverv: Adgangskontrol er meget anvendt til erhvervslivet, da det er en let måde af give medarbejder adgang til virksomheden, og samtidig have en kontrol på hvem der går og kommer.

Adgangkontrol kan også integreres med AIA (automatisk indbruds alarm ) F&P (forsikring & pension) har i dag nogle klare retningslinier for hvordan og hvor meget en virksomhed skal sikres.
Der stilles både krav til den mekaniske, men også til den elektroniske sikring. Låsealliancen’s montører er uddannet i AIA og ADK, og har udover det et bredt netværk af samarbejdspartnere inde for elektronisk sikring.
Sikring erhverv.  Hvis du er en virksomhed i København, Vesterbro, Østerbro, Nørrebro, Valby, Vanløse, Rødovre, Hvidovre, Ballerup, Herlev, Roskilde, Amager m.m, og ønsker en mekanisk eller elektronisk sikringsløsning, så ring til os på 22207070, og bestil tid til et gratis sikkerhedstjek af deres virksomhed.

Låsesmed sikring erhverv Adgangskontrol sikring erhverv

Låseservice i København med fokus på private og erhvervskunder

Låsealliancen er specialiserede i at udføre både mekanisk og elektronisk sikring til erhverv, forretninger og større virksomheder. Mekanisk og elektronisk sikring er det helt ideelle valg hvis man ønsker at give sine medarbejdere nem adgang til lokalerne og samtidig holde enhver ubuden gæst ude. Mekanisk og elektronisk sikring registrerer hvert eneste besøg og vi sørger naturligvis for, at systemet opfylder alle krav fra forsikringsselskaber og lignende. Låsealliancens medarbejdere er specialiserede og uddannede i Automatisk Indbruds Alarm samt Forsikring og Pension. På den måde er du sikret, at alle løsninger lever op til gældende reglementer og effektivt sørger for at holde dine lokaler sikre.

Til private boliger i hele København har Låsealliancen en lang række produkter, systemer og muligheder, som vil sikre din bolig bedst muligt. Vi går aldrig på kompromis med kvalitet og funktionalitet, så du altid kan være sikker på, at din bolig er sikret når du forlader den.

Vi har udvalgt markedets bedste produkter og systemer, som sikrer din bolig og dine værdigenstande. Vi kommer hjertens gerne ud og besøger dig på din adresse for at gennemgå din bolig og foreslå den mest optimale løsning. Og hvis du har mistet din nøgle, været udsat for indbrud eller lignende, kommer vi lynhurtigt hen til din adresse og hjælper dig videre på stedet.

Din låseservice i København fokuserer altid på høj kundeservice, kvalitet i arbejdet og langtidsholdbare løsninger til sikring erhverv. Du skal altid være velkommen til at kontakte os på telefonnummer 22207070, hvis du har brug en låsesmed til din adresse, et godt råd eller bare vil høre mere om vores services og produkter.

Vi er også tilgængelige på e-mail: kontakt@laasealliancen.dk, hvis du eksempelvis ønsker at bestille et gratis sikkerhedstjek, vil høre mere om vores produkter eller vil have noget uddybet på skrift. Vi glæder os til at hjælpe dig!

Ny vindueslås til private og erhverv

Hos Låsealliancen forhandler, monterer og installerer vi en lang række af markedets bedste vindueslåse til både private og erhverv. En ny vindueslås er det ideelle valg til at sikre ens bolig, virksomhed og forretning imod indbrud og samtidig sikre frisk luft til rummet i dagstimerne. Vindueslåse kommer i mange forskellige versioner og modeller, så det er ikke altid lige nemt at vælge den helt rigtige til netop ens egne vinduer og lokaler. Derfor er Låsealliancens medarbejdere altid klar med professionel og faglig rådgivning.

Låsealliancen er en nyopstartet virksomhed, som har eksisteret siden 2014. Vi tilbyder vores services, produkter og sikkerhedstjek i hele landet til både private og erhverv. Hos os er ingen opgave for stor og ingen opgave for lille. Vores firma har fra første dag haft et gennemgående fokus på kvalitet, prisvenlighed og god kundeservice. Derfor udvælger vi alle vores produkter ud fra vores kompromisløse krav om kvalitet, sikkerhed, holdbarhed og funktionalitet. På den måde er enhver af vores kunder sikret, at deres ny vindueslås vil fungere sikkert og problemfrit i mange, mange år.

Alle Låsealliancens medarbejdere har gennemført og bestået den fireårige, statsgodkendte uddannelse som låsesmed og har desuden specialiseret sig inden for forskellige emner. Vi er blandt andet specialuddannede indenfor Forsikring og Pension, så vores kunder altid er garanterede, at vores løsninger lever op til gældende reglementer og krav. Vores medarbejdere har mange års erfaring inden for branchen og er udvalgt efter samme krav som vores produkter – med fokus på kvalitet!