Låseservice

Låseservice Valby, Vanløse og Hvidovre

Låsealliancen tilbyder låseservice til borgerne i København, Valby, Frederiksberg, Hvidovre, Rødovre, Amager, Vanløse, Ballerup, Herlev, Nørrebro, Østerbro, Hellerup m.m.

Låseservice er en general betegnelse for alt arbejde der indvoldvere servicering af eksisterende låsesystemer, oplukninger af døre hvis man har låst sig ude, omlægning af låse hvis nøglerne er bortkommet, eller blevet stålet.

Montering af nye låsesystemer og serviceaftaler med virksomheder og ejendomme, der har brug for en jævnlig vedligeholdelse af deres låsesystemer, dørlukkere, dørautomatik, m.m.

Hos Låsealliancen tilbyder vi det hele, og har dygtige samarbejdspartnere landet over, som vi kan alliere os med hvis der skulle være opgaver hvor behovet for dette vil opstå. Så betænk dem endelig ikke med at ring på 22207070 hvis det drejer sig om et problem eller installation af låse.

Vi i Låsealliancen står altid klar til at hjælpe.

Låseservice valby vanløse hvidovre

Låseservice

Låseservice København med døgnvagt

Låsealliancen tilbyder alle former for låseservice i København og HT-området. Vi udbyder både hurtig oplukning af døre hvis uheldet er ude, montering og vedligeholdelse af låsesystemer, privatsikring af boliger og virksomhedslokaler, gratis sikkerhedstjek og meget mere. Hos os er ingen opgave for stor og ingen opgave for lille.

Vores låseservice i København har døgnvagt i alle ugens dage og kan hurtigt rykke ud til den adresse, hvis du af den ene eller anden grund ikke kan komme ind i din bolig. Vores dygtige og professionelle medarbejdere har mange års erfaring med at servicere både privat- og erhvervskunder. Alle vores låsesmede har gennemført den fireårige, statsgodkendte uddannelse, som er din garanti for, at ethvert stykke arbejde bliver udført i absolut topkvalitet.

Låsealliancen tilbyder effektive og sikre løsninger til alle typer af boliger og erhvervslokaler. Til virksomheder, institutioner og forretninger tilbyder vi mange forskellige løsninger, blandt andet mekanisk og elektronisk sikring. Vi udvælger alle vores låsesystemer, nøgler og produkter ud fra vores kompromisløse krav om kvalitet, sikkerhed, holdbarhed og funktionalitet. På den måde er alle vores kunder sikret, at deres opgave bliver udført i markedets bedste kvalitet og til markedets bedste pris.

Vindueslåsen sikrer din bolig

En ny vindueslås kan blandt andet være en lås med hasp, nøgle, kode eller mekanisk sikring. Fælles for alle vores låse er, at kvaliteten er i top og prisen i bund. Vores dygtige og engagerede medarbejdere sørger altid for at holde sig opdateret på markedets nyeste løsninger og teknologier, så vi kan tilbyde vores kunder lige netop den løsning, som mest optimalt vil opfylde dine behov.

Til private boliger er vindueslåse med hasp en oplagt løsning, især hvis man har børn i hjemmet. Vores vindueslåse med hasp har nemlig en indbygget børnesikring, så vinduerne er sværere at åbne indefra. Bor man i hus, i stuen eller lignende, sørger vindueslåse med hasp effektivt for, at man sagtens kan have vinduerne åbne uden at skulle bekymre sig om ubudne gæster.

Vinduet er generelt det mest oplagte sted for tyve at bryde ind i boliger, hvorfor det er vigtigt at overveje at anskaffe sig en ny vindueslås. Vindueslåse er en klog og prisvenlig investering hvis man ønsker at passe bedre på sin bolig og ejendele. En vindueslås kan desuden sørge for at man kan forlade sin bolig med åbne vinduer uden at skulle bekymre sig – måske kun hvis det begynder at regne.

Vi leverer og monterer jeres vindueslås

Til institutioner, erhverv, forretninger, caféer, restauranter og lignende tilbyder Låsealliancen en lang række effektive, sikre og godkende løsninger. Alt afhængigt af det pågældende lokale kan en ny vindueslås med kode, nøgle eller elektronisk sikring være netop den løsning, som mest optimalt vil sikre dine lokaler. Også til større vinduer – såsom butiksfacader – udbyder vi løsninger i markedets bedste kvalitet og til markedets bedste priser.

Vores dygtige medarbejdere kommer naturligvis altid gerne og monterer, installerer og efterprøver din ny vindueslås. Det gælder for alle typer af låse, at de skal være monteret korrekt for at fungere korrekt. Derfor er det vigtigt at overlade installationen til en professionel, også med hensyn til forsikringen.

Som noget særligt tilbyder vi hjertens gerne at besøge vores kunder på deres adresse og foretage et sikkerhedstjek af deres vinduer og lokaler. Ud fra faglig og professionel rådgivning kan vi i fællesskab finde frem til den type vindueslås og løsning, som bedst vil opfylde dine behov. Vi leverer altid et skræddersyet, uforpligtende tilbud, som vores kunder derefter kan tage stilling til. Ethvert besøg er naturligvis fuldstændig gratis.

Du skal altid være velkommen til at kontakte din låsesmed, hvis du har spørgsmål omkring en ny vindueslås eller lignende. Ring på 2220 7070 for at høre mere om de fordele, som vores låsesystemer og produkter kan give dig i boligen, virksomheden eller forretningen.

Du kan også skrive til os på e-mail: kontakt@laasealliancen.dk hvis du ønsker at få noget uddybet på skrift, modtage et uforpligtende tilbud eller en detaljeret produktbeskrivelse. Vi glæder os til at hjælpe dig!