Låsesmed Amager

Låsesmed Amager – få hjælp til din dør

Låsealliancen er siden vores opstart i 2014 blevet en af de mest populære, pålidelige og prisvenlige låsesmede på Amager og i resten af HT-området. Vores virksomhed er bestående af en række dygtige og engagerede medarbejdere, som alle har mange års erfaring i branchen. Vi møder hver enkelt kunde med respekt, venlighed og professionalisme og er aldrig tilfredse, før vores kunder også er det.

Låsesmed Amager

Samtlige af vores ansatte medarbejdere har gennemført og bestået den statsgodkendte, fireårige uddannelse som låsesmed, og som virksomhed er vi specialuddannede i Forsikring og Pension samt Automatisk Indbruds Alarm. Det er din vigtigste garanti for, at ethvert stykke arbejde udført af Låsealliancen er i markedets højeste kvalitet og til den mest fornuftige pris.

 

Låsealliancen og firmaets medarbejdere har i mange år udført alle former for opgaver hos vores mange kunder på Amager. Vi har døgnvagt i alle ugens dage og kan hurtigt være på din adresse med det nødvendige værktøj til at hjælpe dig videre på stedet. Hvad enten du af den ene eller anden grund ikke kan komme ind i din lejlighed, skal have udskiftet din lås eller noget helt tredje, kan du trygt overlade opgaven til os. Vi forlader aldrig en kunde, førend vi hurtigt og sikkert har fået dig ind i varmen igen.

 

Vi løser alle typer af opgaver på Amager – kontakt Låsesmed Amager

Til både private og erhverv tilbyder vi en lang række produkter og løsninger, som kan forbedre sikkerheden i institutionen, boligen eller forretningen. Vi forhandler, monterer og installerer markedets bedste låse og låsesystemer, som effektivt sikrer din dør imod ubudne gæster. Hvad enten din lås skal monteres, udskiftes, oplukkes eller sikkerhedstjekkes, kan du trygt overlade opgaven til os.

Har du for nyligt overtaget et hus eller lejlighed på Amager, anbefaler vi at udskifte låsen hurtigst muligt. Det er der mange gode grunde til. For det første vil låsen som oftest være nedslidt og af ældre dato, hvorfor låsen ikke kan leve op til de gældende sikkerhedsstandarder. For det andet kan man ved at udskifte sin lås ved overtagelse af en bolig sikre sig et overblik over nøgler i omløb. På den måde kan man sikre sig imod, at fremmede stadig har nøgler til ens bolig.

Låsesmed Amager

Hvis du ønsker at udskifte din lås i din private bolig, finder du hos Låsealliancen en lang række af låse og låsesystemer fra markedets mest anerkendte producenter, herunder Ruko. Vi kan også være behjælpelige med at forbedre sikkerheden på din dør ved eksempelvis at installere en ekstra lås eller et mere avanceret låsesystem.

Står du i den situation, at du er låst ude af din bolig eller har mistet din nøgle, kan Låsealliancen ( Låsesmed Amager ) hurtigt være på din adresse og hjælpe dig ind. Vores døgnvagt har et godt kendskab til området og tilbyder prisvenlig oplukning af døre. Hvis det er nødvendigt kan vi ydermere udskifte din lås på stedet og udstyre dig med et nyt sæt nøgler. Du kan få fat på os i alle døgnets timer og vi garanterer hurtig, venlig og effektiv service – også i de sene nattetimer.

Hos Låsealliancen er du med andre ord altid sikret en låsesmed i topkvalitet, som kan hjælpe dig med alle typer problemer og opgaver. Med vores mange års erfaring og professionelle tilgang til opgaven findes der ikke det problem, vi ikke kan løse.

Ring til din låsesmed på Amager hvis uheldet er ude

Som noget særligt tilbyder Låsealliancen at besøge vores kunder på deres adresse og foretage et sikkerhedstjek af din dør og eksisterende låsesystemer. Ud fra vores faglige viden kan vi hurtigt opdage eventuelle fejl og mangler, lige såvel som vi kan foreslå mere optimale løsninger til netop din dør og bolig. Ethvert sikkerhedstjek er naturligvis både gratis og uforpligtende og hjælper jer til mere sikkerhed i privaten eller på kontoret, lageret eller lignende.

Du er altid velkommen til at kontakte Låsealliancen for at høre mere om, hvad vi kan gøre for at sikre din dør og dit hjem bedre. Du kan skrive til os på e-mail: kontakt@laasealliancen.dk hvis du ønsker at høre mere om vores produkter eller vil modtage et skræddersyet, uforpligtende tilbud på hjælp til at forbedre sikkerheden på din dør.

Hvis uheldet er ude, skal du ikke tøve med at ringe på: 22207070. Så er vi hurtigt på din adresse og sørger for, at du kommer ind i dit hjem igen. Vi glæder os til at hjælpe dig.