Låsesmed Frederiksberg med højt serviceniveau

Hos Låsealliancen stiller vi altid en låsesmed på Frederiksberg til din rådighed 24/7

Låsesmed Frederiksberg

Professionel låsesmed på Frederiksberg

Låsealliancen er din lokale låsesmed på Frederiksberg og i København.

Vi løser enhver opgave vedrørende låsemontage og låseservice. Vores låsefirma beskæftiger flere faglærte låsesmede, som alle har gennemført den certificerede uddannelse som låsesmed. Med os som din låsesmed kan du derfor altid forvente en professionel løsning. Vi tilgår enhver opgave professionelt og med stor effektivitet.

Gennem et tæt samarbejde med leverandører af elektroniske låsesystemer og låse, kan vi levere talrige løsninger, når du skal have omlagt din ejendoms låse og sikring. Vi leverer løsninger, som gør hverdagen lettere og bidrager til sikkerheden.

installation af kodelås
låsesmed fra låsealliancen

Låsesmed med udrykning 24/7

Hos Låsealliancen rykker vi hurtigt ud, når du har akut brug for en låsesmed på Frederiksberg. Har du mistet dine nøgler, eller virker låsesystemet på anden vis ikke, er vi parate til at tilbyde en god løsning med det samme.

Vi har altid udstyret ved hånden, og du kan få fat på os hver eneste dag hele året rundt. Med os som din låsesmed får du fleksibel låseservice året rundt. Vi kan blandt andet hjælpe med følgende ydelser:

Lad os hjælpe dig, hvis du mangler en låsesmed på Amager, i Vanløse, Valby eller Vesterbro.

Kontakt din låsesmed på Frederiksberg her

Har du behov for at få tjekket dine nuværende sikringer og låse, udfører vi gerne et gratis sikkerhedstjek deraf. Vi gennemgår alle ejendommens låsesystemer og kommer med forslag til forbedringer, som sikrer et højt sikkerhedsniveau.

I tilfælde af, at du har brug for vores hjælp eller har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os. Vi rådgiver gerne og vejleder om de forskellige løsninger, som vil imødekomme dine behov for sikkerhed. Du kan kontakte os ved at ringe på telefon 22 20 70 70 eller skrive til os på mail kontakt@laasealliancen.dk.

låsesmed fra låsealliancen

Kontakt os

Vi løser alle typer af opgaver