Omlægning af låse

Har du mistet eller fået dine nøgler stjålet: få omlægning af låse

Der kan være flere årsager til at man ønsker at få Omlægning af låse / lagt sine låse om.

Vi tilbyder selvfølgelig også at lægge låsene om for vores kunder i København og Storkøbenhavn, men anbefaler generalt, at hvis man har låse af ældre dato sidderne i døren, så skifter man dem ud til en bedre standard, med højere sikkerhed.

Hvis man har låse som den gamle Ruko 5 – stift ( nøgle med rundt hoved), vil vi til hver en tid fraråde som professionel låsesmed at lægge om i det (d.v.s nye nøgler til samme lås), da systemet er forældet, og er af ringe sikkerhed.

Efter tidens standarder for låse anbefaler vi i Låsealliancen, at man som minimum har en Serie 1200 låsecylinder fra Ruko i sin dør.

Vi tilbyder omlægning og udskiftning af låse i alle byer på sjælland, men hovedsageligt i København, Frederiksberg, Vesterbro, Østerbro, Nørrebro, Valby, Hvidovre, Rødovre, Vanløse, Ballerup, Herlev, Roskilde, Amager m.m.

Tag telefonen og ring til Låsealliancen på 22207070 og vi vil rykke ud inden for 20 – 30 minutter.

omlægning af låse

omlægning af låse

Omlægning af låse

Alle typer opgaver og gratis sikkerhedstjek

Din låseservice i København kan hjælpe dig med alle former for opgaver. Vi tilbyder oplukning af døre, montering af nye låse, vedligeholdelse af systemer, låsesmed, adgangskontrol, omlægning af låse samt sikring af private boliger og virksomheder.

Låsealliancen er en nystartet virksomhed, som siden 2014 har serviceret kunder over hele Sjælland med udgangspunkt i hovedstadsområdet. Med vores låseservice i København har vi allerede hjulpet utallige kunder med at komme ind i deres bolig, sikre deres hjem og altid sørget for at møde alle kunder med god service og et smil.

Vi har udvalgt de bedste samarbejdspartnere i hele landet og kan derfor tilbyde at løse alle former for opgaver til de mest fornuftige priser. Som en større virksomhed med gode samarbejdsaftaler har vi en lang række fordele, som vi lader gå videre til vores kunder i form af meget prisvenlige ydelser.

Vores dygtige medarbejdere vil altid gerne besøge vores kunder på deres adresse og foretage et sikkerhedstjek af låse, låsesystemer og nøgler. Med over 10 års erfaring i branchen kan vi hurtigt lokalisere eventuelle problemer og foreslå nyere løsninger, som mere optimalt vil sikre dine behov. Ethvert sikkerhedstjek fra din låseservice i København er naturligvis gratis og helt uden forpligtigelser.