Ruko låse

Professionel og erfaren montering af Ruko låse

Hos Låsealliancen finder du et bredt og velassorteret af de bedste produkter, systemer og låse fra topproducenten Ruko. Ruko låse er landets førende leverandør af låse, nøgler og løsninger, som effektivt og prisvenligt sikrer alle typer af boliger, forretninger, institutioner, virksomheder og lignende. Firmaet har eksisteret siden 1930 og har altid været kendt for deres kvalitetssikre og holdbare produkter, som fungerer problemfrit i mange, mange år.

Låsealliancens dygtige og engagerede medarbejdere har mange års erfaring med montering af Ruko låse hos både private og erhverv. Hvad enten der er tale om en kasselås på døren, en vindueslås eller større systemer, kan du trygt overlade opgaven til os. Vi går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed og er aldrig tilfredse, før vores kunder også er det.

Låsealliancen vil hjertens gerne besøge vores kunder på deres adresse og i fællesskab finde frem til den løsning, som mest optimalt opfylder dine behov. Vi besøger også gerne vores kunder og foretager et professionelt sikkerhedstjek. Under et besøg gennemgår vi dine eksisterende systemer og låse og kan slutteligt afgive et skræddersyet, uforpligtende tilbud på en løsning, som bedre vil imødekomme dit behov for sikkerhed. Ethvert besøg er naturligvis helt gratis.

Låsen skal være monteret korrekt

For enhver type lås gælder det, at den skal være monteret helt korrekt for at fungere korrekt. Derfor er det vigtigt, at du overlader enhver montering af Ruko låse til professionelle og erfarne låsesmede. Også med hensyn til forsikringen er det meget vigtigt, at låsen eller låsesystemet er blevet monteret i overensstemmelse med alle gældende reglementer og lovgivning.

Alle Låsealliancens medarbejdere har gennemført og bestået den fireårige, statsgodkende uddannelse som låsesmed. Det er din vigtigste garanti for, at ethvert stykke arbejde udført af os lever op til alle gældende krav og vil fungere problemfrit i mange år. Vores medarbejdere er desuden specialuddannede i både Automatisk Indbruds Alarm samt Forsikring og Pension. Vi har med andre ord helt styr på lovgivningen på området, krav fra forsikringen og specialisering i forhold til at installere komplicerede systemer.

Hos både private og erhverv er en sikker og effektiv lås det bedste værn imod indbrud og ubudne gæster. En kvalitetssikker montering af Ruko-låse vil i mange tilfælde få eventuelle indbrudstyve til at opgive deres ærinde i forhold til mindre anerkendte låse. Hos Låsealliancen finder du en lang række produkter fra Ruko, som er ideelle til både private og erhverv der ønsker at sikre sig bedst muligt. Ruko er et meget anerkendt mærke, som udstråler sikkerhed, kvalitet og holdbarhed – også overfor tyve.

Ruko-løsninger til både private og erhverv

Låsealliancen udbyder alt fra mekaniske låse, elektroniske systemer, låsesystemer og låse til private. Det kan være svært at finde hoved og hale i de mange forskellige typer og derfor er vores medarbejdere altid klar med professionel og faglig rådgivning. På den måde er vores kunder sikret, at de i sidste ende får det helt rigtige produkt monteret.

Til private boliger er cylinderlåse fra Ruko det helt ideelle valg. En cylinderlås ligner meget hinanden udefra, men den indvendige mekanik er meget forskellige fra lås til lås. Alt afhængig af dørens åbneretning, type og placering kan vi være behjælpelige med at udvælge netop den lås, som mest optimalt vil sikre dit hjem imod ubudne gæster.

Til virksomheder, forretninger, caféer, restauranter og andre erhverv har vi markedets bedste løsninger til markedets mest fair priser. Ruko producerer blandt andet elektroniske låse i topkvalitet, som giver alle medarbejdere nem adgang, holder tyve ude og registrerer hver eneste besøg.

Låsealliancen tilbyder montering af låse på hele Sjælland og vi har desuden samarbejdspartnere i hele landet. Som en større virksomhed med så mange gode samarbejdsaftaler kan vi give fordelene videre til vores kunder i form af yderst konkurrencedygtige priser.

Du skal altid være velkommen til at kontakte os for at modtage et skræddersyet og uforpligtende tilbud på montering af Ruko låse på hele Sjælland. Ring på 22207070 for at høre mere, booke et møde eller bestille et gratis sikkerhedstjek. Du kan også kontakte os på e-mail: kontakt@laasealliancen.dk, hvis du ønsker en mere detaljeret produktbeskrivelse af de enkelte produkter eller vil have uddybet noget på skrift. Vi glæder os til hjælpe dig!