Sikring af døre & vinduer

Vi sikrer dine vinduer og døre

Sikring af døre & vinduer

Sikring af døre og vinduer

Låsealliancen har mange års erfaring med at foretage professionel og effektiv sikring af vinduer hos både private og erhverv. Vi udbyder vores hjælp til virksomheder, boligejere, institutioner, erhverv og lignende i København og resten af HT-området. Hvad enten sikring af vinduer har til formål at holde tyvene ude eller børnene inde, forhandler og monterer vi en lang række af markedets bedste produkter til de mest fornuftige priser.

Låsealliancen har eksisteret siden 2014 og er allerede blevet en af de foretrukne låsesmede i København og den brede omegn af byen. Vores dygtige og engagerede medarbejdere har alle mange års erfaring i branchen, og vi valgte at gå sammen i en kvalitetssikker virksomhed, der sætter kundens behov og kvalitet i forreste række.

Alle vores medarbejdere har gennemført og bestået den fireårige, statsgodkendte uddannelse som låsesmed. Ydermere er vi certificerede i Forsikring og Pension. Det er din bedste garanti for, at ethvert stykke arbejde udført af Låsealliancen er i markedets højeste kvalitet og til den mest fornuftige pris. Vi garanterer naturligvis, at alle vores låse – herunder til sikring af vinduer – lever op til gældende reglementer på området og krav fra forsikringen.

veludført låseservice
låsesmed til erhverv

Professionel sikring af vinduer til private og erhverv

Hos Låsealliancen har vi nøje udvalg markedets bedste låse og produkter med henblik på sikring af vinduer.

Den mest optimale løsning afhænger af mange forskellige faktorer såsom vinduets placering, højre- eller venstrehængsling, ind- eller udadgående samt vinduets type. Det kan være svært at finde hoved og hale i de mange forskellige type af sikringer, hvorfor Låsealliancens dygtige medarbejdere altid er klar med professionel og faglig rådgivning.

Ved at foretage en professionel sikring af sine vinduer kan man øge sin ejendoms sikkerhed markant og samtidig sikre frisk luft til rummet i dagstimerne. Hos Låsealliancen forhandler, monterer og installerer vi både låse til sikring af vinduer med nøgle, elektronisk sikring og manuel sikring. På den måde er vores kunder altid sikret, at vi kan finde en løsning som mest optimalt vil opfylde dine behov.

I lavtliggende boliger, lejligheder og huse vil vinduet som oftest være det mest oplagte sted at bryde ind. Generelt er vores døre sikret godt og med slidstærke låse, men mange tænker ikke over at sikre sine vinduer på samme måde. Både kældervinder og vinduer i stueetagen er særligt udsatte for indbrud, hvorfor det altid er en god idé at foretage en grundig og effektiv sikring af sine vinduer her.

Private boliger

Til private boliger med børn i hjemmet anbefaler vi på det kraftigste, at man sikrer sine vinduer med en hasp eller en lignende anordning.

Hasp eller lign anordning gør det umuligt for mindreårige at åbne vinduet indefra. Størstedelen af disse typer sikringer vil samtidig være meget svære at åbne eller dirke op udefra. På den måde kan altid have sine vinduer åbne efter behov, uden at skulle bekymre sig om hverken børn eller tyve.

Til erhvervslokaler, institutioner og lignende, tilbyder vi en lang række effektive og sikre løsninger, som kan forøge sikkerheden betydeligt. Alt afhængigt af dine lokaler og formål kan vi hjælpe dig med at finde frem til den løsning, som mest optimalt vil opfylde dine behov. Til større vinduer såsom butiksfacader udbyder vi også en lang række effektive og prisvenlige løsninger.

Vi installerer sikringen korrekt – og foretager gratis sikkerhedstjek

For alle typer af låse og sikringer gælder det, at de skal være monteret korrekt for at fungere korrekt. Også med hensyn til forsikringen kan det være meget vigtigt, at din sikring af vinduer er udført af professionelle. Låsealliancens medarbejdere har med sine mange års erfaring og effektivitet været medvirkende til, at vi kan udbyde professionel installering og montering til markedets mest fornuftige priser.

Som noget særligt tilbyder vi i Låsealliancen at besøge vores kunder på deres adresse og foretage et generelt sikkerhedstjek af boligens låse og låsesystemer, herunder sikring af vinduer. I forbindelse med besøget kan vi – hvis det er nødvendigt – foreslå mulige forbedringer af dine eksisterende løsninger, udskiftning af låse samt muligheder for sikring af dine vinduer. Ethvert sikkerhedstjek fra Låsealliancen er naturligvis både gratis og uforpligtende.

Du skal altid være velkommen til at kontakte os i Låsealliancen for at høre mere om sikring af vinduer, booke et gratis sikkerhedstjek eller modtage et skræddersyet og uforpligtende tilbud: 22207070. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Vi løser alle typer af opgaver