Udskifte låse

Udskifte låse – sådan gør vi

I Lånealliancen har vi mange års erfaring og indgående ekspertise i forhold til at udskifte alle typer af låse. Vores virksomhed består af dygtige medarbejdere, som har været i branchen i mange år, og i 2014 valgte vi at starte Låsealliancen med et eksklusivt fokus på det private marked. Sidenhen har vi udskiftet utallige låse og låsesystemer hos både private og erhverv i København og resten af HT-området. Vi indgår samtidig i en lang række samarbejder med landets førende låsesmede og kan derfor tilbyde vores assistance til kunder i hele landet.

Mange af boligerne i København og HT-området er i dag af ældre dato og det samme gælder låsene.

For at sikre sit hjem og sine ejendele bedst muligt gælder den vigtige tommelfingerregel, at man bør udskifte låse mindst hvert 10. år. Et stort antal låse er i dag både slidte og gamle og kan således ikke leve op til gældende sikkerhedsstandarder. Det kan i værste tilfælde blive et både besværligt og omkostningsfyldt problem i forhold til indboforsikring og lignende.

Udskifte låse

At udskifte låse hvert 10. år er en både nem og prisvenlig måde at øge sikkerheden i sit hjem og samtidig sørge for, at man ikke ender i den uheldige situation hvor man pludselig er låst ude. Hvis du for nylig har overtaget din bolig er det også en god idé at udskifte sin lås, idet man herved skaber et overblik over hvor mange nøgler der er i omløb.

Når Låsealliancen udskifter låse hos vores kunder i København og resten af HT-området, sætter vi altid kundens behov i første række. Vi tager altid en grundig snak med hver enkelt kunde og finder i fællesskab frem til dine primære behov og hvordan vi finder den mest effektive måde at opfylde dem på – eksempelvis kan du få den samme nøgle til både hoveddøren, postkassen og kælderdøren.

Det vigtigste ved at udskifte en lås

Der er mange ting at være opmærksomme på i henhold til at foretage korrekt og sikker udskiftning af låse. I første omgang er det vigtigt at finde ud af hvilken type cylinder der sidder i døren. I størstedelen af Københavns hoveddøre finder man enten en oval- eller dråbeformet cylinder. Når faconen på cylinderen er fundet, kan vi dernæst foretage de korrekte mål af døren. Dørens mål er meget vigtige, idet tykkelsen bestemmer længden på den nye cylinder. I nogle tilfælde kan det også have betydning hvorvidt døren er henholdsvis højre- eller venstrehængslet, samt hvorvidt døren er ind- eller udadgående.

At udskifte låse starter med en afmontering af den eksisterende lås, som i mange tilfælde kan være lidt besværligt, idet skruer og beslag kan være overmalede og rustne. Dernæst bores der nye huller til den nye lås, som eftersikres med langskilte, der dækker over de gamle huller. Slutteligt monteres den nye lås, som vi med det samme sikkerhedstjekker og efterprøver, så vi kan garantere vores kunder, at den fungerer korrekt.

I boliger af nyere dato – især ejendomme med flere lejligheder – findes der i visse tilfælde elektroniske låse. Elektroniske låse kan sagtens udskiftes, men i de fleste tilfælde kan man nøjes med en omkodning. På den måde undgår man også effektivt, at fremmede kan have nøgler eller adgang til ens bolig.

Få et gratis sikkerhedstjek af dine låse

Det kan godt lade sig gøre at udskifte sin lås selv, men vi anbefaler i alle tilfælde at lade en professionel klare opgaven. Det er der mange gode grunde til, men den vigtigste er, at du herved er sikret at din lås fungerer optimalt. Hvis du finder størst tryghed i at overlade udskiftningen af din lås til professionelle, er du altid velkommen til at kontakte os i Låsealliancen for at udskifte låse.

Er du usikker på, hvor gammel og sikker din lås er, tilbyder Låsealliancen som noget specielt at foretage et gratis sikkerhedstjek af dine eksisterende låse. Vores medarbejdere kan hurtigt bestemme låsens omtrentlige alder og sikkerhedsniveau, lige såvel som vi kan foreslå en mere sikker og optimal løsning. Ethvert gratis sikkerhedstjek er naturligvis fuldstændig uforpligtende.

Hvis uheldet en dag skulle være ude, har vi også døgnvagt i alle ugens dage. Vores professionelle og venlige medarbejdere kan hurtigt være på din adresse og effektivt sørge for, at du hurtigt er inde i varmen igen.

Udskifte låse

Du kan altid kontakte Låsealliancen på telefonnummer 22207070 for at høre mere om at udskifte låse eller for at modtage et gratis og uforpligtende tilbud på en udskiftning af dine låse. Vi glæder os til at høre fra dig.