Yale Doorman

En nøglefri smart lås der gør hverdagen nem og sikker

Yale Doorman

Med en smart lås fra Yale kan du vinke farvel til de fysiske nøgler

Med en smart lås vil du opleve en række fordele. Installerer du en Yale Doorman smart lås i dit hjem, kan du opleve friheden ved ikke at bekymre dig om bortkomne nøgler eller en ulåst dør. Du kan nemt og enkelt styre låsen via din mobil hvis du er på farten. Med en smart lås vil du blandt andet få mulighed for:

  • At lukke besøgende ind på afstand
  • Nøglefri lås
  • Automatisk låsning
  • Tidsbestemte koder

Med en Yale smart lås, kan du låse din dør op med enten kode, nøglebrik eller mobil. Hvis du ved et uheld mister en nøglebrik, kan du nemt og enkelt deaktivere den enkelte nøglebrik, så den ikke længere har adgang til ejendommen. Ydermere kan du også aktivere automatisk låsning, således at døren låser automatisk, når du lukker den.

Hvis du eksempelvis er du ikke hjemme, og skal familie, venner eller håndværkere have adgang til din ejendom. Så kan du generer tidsbestemte koder som kun virker i en given periode. På den måde behøver du ikke at udlevere den normale kode til andre end dig selv.

installation af auto lås
auto lås installeres

En effektiv og godkendt låseenhed

Hos brancheorganisationen Forsikring & Pension har de registreret Yale Doorman i klasse 3, hvilket betyder at den er forhåndsgodkendt til anvendelse i henhold til de gældende krav fra forsikringsselskaberne.

Ønsker du at optimere sikkerheden hos dig?

Så kontakt os allerede i dag. Så giver vi et uforpligtende tilbud på en skræddersyet løsning med en Yale Doorman smart lås, som passer til dig og dine ønsker og behov. Du kan altid kontakte os på telefonnummer 22 20 70 70 eller på mail kontakt@laasealliancen.dk for at høre mere. Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt os

Vi løser alle typer af opgaver