Låsesmed Døgnvagt

Hos Låsealliancen tilbyder vi låsesmed døgnvagt med udrykning 24/7, 365 dage om året.

Døgnvagt

Døgnvagt

Hos Låsealliancen tilbyder vi selvfølgelig også låsesmed døgnvagt til vores kunder, og borgerne i København, Valby, Frederiksberg, Hvidovre, Rødovre, Vanløse, Nørrebro , Østerbro, Amager, Herlev, Ballerup, Roskilde m.m.

Låsesmed døgnvagt er også en stor del af låseservice, og er i det fleste tilfælde omhandler arbejdet oplukning af døre hvis en borger har låst sige ude, omlægning af låse hvis nøglerne er bortkommet eller blevet stjålet.

Men det kan også være Reparationer efter indbrud.

Eller andre former for aflåsning af døre, for virksomheder med mekaniske eller elektroniske låsesystemer, der af en eller anden grund er gået ned.

Låsealliancen er ved telefonen døgnet rundt og klar til at rykke ud, hvis uheldet skulle være ude. Bare ring 22207070 og vi vil betræbe os på at være fremme inden for 20 – 30 minutter.

låsesmed fra låsealliancen
låsesmed til akut behov

Låsesmeden med løsninger til både private og erhverv

Låsealliancen tilbyder reparation, udskiftning, montering og vedligeholdelse af alle typer af låse og låsesystemer i Hvidovre og resten af København samt HT-området.

Som låsesmed i Hvidovre har vi mange års indgående erfaring med privat sikring af boliger. Låsealliancen har udvalgt en lang række af markedets bedste låse og låsesystemer til private, som effektivt sikrer din bolig og de værdigenstande, som du ejer.

Vi besøger hjertens gerne hver enkelt kunde til en gennemgang af dit låsesystem og kan dernæst foreslå en mere optimal sikring af din bolig. Hvis uheldet er ude og du ikke kan komme ind i din bolig, rykker vi ud med det samme og sørger for, at du hurtigt kan komme ind i varmen.

Til både erhverv, butikker, virksomheder og institutioner tilbyder vi markedets bedste låsesystemer til sikring af dine lokaler. Vi udfører både installering, montering, vedligeholdelse og sikkerhedstjek, så dine lokaler altid er sikret imod ubudne gæster. Som låsesmed i Hvidovre har vi i mange år serviceret områdets institutioner, butikker og virksomheder – og vi vil meget gerne hjælpe med at sikre din.

Ingen opgave for stor eller lille

Vores medarbejdere er specialiserede i at udføre mekanisk og elektronisk sikring af erhvervslokaler, som giver medarbejdere nem adgang og samtidig holder lokalerne sikre imod alle former for indbrud. Vi besøger altid gerne vores erhvervskunders lokaler og foreslår den løsning, som mest optimalt vil opfylde jeres behov. Ethvert besøg og sikkerhedstjek af din virksomhed er naturligvis gratis og helt uforpligtende.

Vi kan med andre ord hjælpe dig med alt fra låseservice, oplukning af døre, adgangskontrol, omlægning af låse samt sikring af private boliger og virksomhedslokaler. Hos os er ingen opgave for stor og ingen opgave for lille. Som din låsesmed på Nørrebro kan vi hurtigt være tilstede på din adresse og hjælpe dig videre på stedet.

låsesmed til akut behov

Kontakt din låsesmed døgnvagt på Nørrebro

Hos Låsealliancen er du altid garanteret hurtig, effektiv og prisvenlig service, som udføres af professionelle låsesmede. Igennem vores mange år i branchen som låsesmed i Hvidovre har vi opbygget stor erfaring med at løse alle typer af opgaver, som vores privat –og erhvervskunder har haft problemer med.

Din låsesmed i Hvidovre kan altid kontaktes på telefonnummer 22207070. Du er altid velkommen til at ringe hvad enten du har låst dig ude, skal bruge en ny lås, vil høre mere om vores services eller bare har brug for et godt råd. Vi er her for at hjælpe dig og vil gøre alt for at hjælpe dig videre på stedet.

Du kan også kontakte os på e-mail: kontakt@laasealliancen.dk, hvis du eksempelvis ønsker at bestille et gratis sikkerhedstjek eller vil høre mere om de fordelagtige løsninger, som vi kan tilbyde vores privat- og erhvervskunder. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os

Vi løser alle typer af opgaver