Låsesmed Vesterbro

Din låsesmed Vesterbro

Låsealliancen vil gerne være din foretrukne låsesmed på Vesterbro og i resten af København. Med over 10 års erfaring i branchen har vi serviceret og hjulpet områdets mange beboere, institutioner, virksomheder, forretninger og erhverv. Vi udfører alle typer af opgaver og garanterer naturligvis altid en fair og konkurrencedygtig pris.

Vi udbyder blandt andet hurtig og effektiv oplukning af døre, hvis du af den ene eller anden grund ikke kan komme ind i din bolig, montering og vedligeholdelse af låsesystemer fra alle fabrikanter, privatsikring af boliger, erhverv og forretninger samt gratis sikkerhedstjek hos alle typer kunder. Hos os er ingen opgave for stor og ingen opgave for lille.

Låsesmed Vesterbro

Vores firma er en ny-opstartet virksomhed, der har eksisteret siden 2014. Siden hen har vi konstant udvidet vores forretning og ansat nye, dygtige medarbejdere til at løse de mange opgaver. Alle vores medarbejdere har gennemført og bestået den fireårige, statsgodkendte uddannelse som låsesmed og har allerede mange års erfaring. Det er din vigtigste garanti for, at ethvert stykke arbejde udført af os er i absolut topkvalitet og til den helt rigtige pris.

Som låsesmed på Vesterbro indgår vi i mange samarbejder med landets førende låsesmede, der giver vores virksomhed en lang række fordele, som vi kan give videre til vores kunder i form af yderst konkurrencedygtige priser.

Få et gratis sikkerhedstjek af din låsesmed på Vesterbro

Som noget særligt tilbyder vi alle vores kunder et sikkerhedstjek af deres låsesystem samt lokaler. Ud fra professionel, ærlig og faglig rådgivning kan vi i fællesskab finde frem til fordele og ulemper ved dit eksisterende system eller give dig et skræddersyet tilbud på et nyt. Med så mange års erfaring og ekspertise kan vi hurtigt lokalisere eventuelle problemer og foreslå en ny, prisvenlig løsning, som mere optimalt vil opfylde dine behov. Ethvert sikkerhedstjek fra din låsesmed på Vesterbro er naturligvis både gratis og uforpligtende.

Hvis uheldet er ude og du ikke kan komme ind i din bolig, sidder vores medarbejdere klar. Låsealliancen har døgnvagt i alle ugens dage og kan hurtigt være tilstede på din adresse. Med værktøjet under armen sørger vi hurtigt for, at du igen er inde i varmen.

Din låsesmed på Vesterbro har altid fokus på kvalitet i arbejdet, god kundeservice, langtidsholdbare løsninger og gode tilbud. Du er altid velkommen til at kontakte os med enhver forespørgsel – hvad enten du har brug for en låsesmed på din adresse, et uforpligtende tilbud eller bare vil høre mere om vores service og produkter. Du kan fange os på telefonnummer 22207070.

Du kan også skrive til os på e-mail: kontakt@laasealliancen.dk, hvis du vil have uddybet noget på skrift, bestille et gratis sikkerhedstjek eller andet. Vi er her for at hjælpe dig og er aldrig tilfredse, før vores kunder også er det.