Om os

Låsesmed i Hvidovre – Den sikre løsning til dig som kunde

Om os

Låsesmed i Hvidovre – Den sikre løsning til dig som kunde

Låsealliancen er låsesmed i Hvidovre og sikringsvirksomhed vi dækker hele hovedstadsområdet, vi der blev etableret i efteråret 2014.

Ideen var at fokusere på det private marked, hvor efterspørgslen på sikring er steget stødt de seneste år. Men det er også et svært marked at komme ind på, fordi der allerede er mange etableret låsesmede i København og omegn.

Derfor har Låsealliancen lavet en del samarbejdsaftaler med større sikringsvirksomheder både i København men også uden for byen. Vi servicere selvfølgelig stadig også vores egne kunder, og yder den bedst tænkelige låseservice for borgene i København og storkøbenhavn. Vores spids kompentencer er alt fra låsesmed, låseservice, omlægning af låse, oplukning af døre, adgangskontrol, sikring af private boliger og virksomheder.

Vi har 10 års erfaring inde for branchen, og mange dygtige samarbejdspartnere. Så står du og mangler en sikringsløsning, så ring til låsealliancen på 22207070 og vi vil levere den sikre løsning til dig som kunde.

ruko låse hos låsealliancen

Erfaren låsesmed i Hvidovre med professionel indstilling

Låsealliancen er en foretrukken låsesmed i Hvidovre med kunder i København og hele HT-området. Vi løser alle typer af opgaver og har erfaring med at servicere både privat- og erhvervskunder. Vi rykker altid hurtigt ud til hver enkelt kunde og går til alle opgaver med samme fokus på effektivitet, sikkerhed og prisvenlighed.

På den måde er vores kunder altid sikret Københavns bedste service til nogle af markedets mest fair priser. Låsealliancen har naturligvis døgnvagt og du er derfor velkommen til at kontakte os i alle døgnets timer. Vi garanterer, at vi hurtigt, effektivt og billigt løser dit problem. Vi er aldrig tilfredse, før vores kunder også er det.

Som uddannede låsesmede med over 10 års erfaring i branchen kan vi være behjælpelige med alle typer af opgaver. Hvad enten du skal have erstattet dine nøgler til låsen, repareret din lås eller skiftet din lås efter indbrud, kommer vi hurtigt ud til din adresse og klarer opgaven.

Alle vores låsesmede har gennemført den certificerede, statsgodkendte uddannelse som låsesmed, der tager fire år. Det er din garanti for, at ethvert stykke arbejde udført af Låsealliancen er i absolut topkvalitet.

Låsealliancen er en virksomhed, der har eksisteret siden 2014. Vores speciale er alle former for sikring og vores mange dygtige medarbejdere kan klare selv de mest vanskelige opgaver. Vi indgår desuden i en lang række samarbejder med de førende låsesmede i hele Danmark, så vi kan tilbyde vores service over hele landet. Som en større virksomhed med mange samarbejdsaftaler har Låsealliancen mange fordele, som vi giver videre til vores kunder i form af meget prisvenlige ydelser.

Kontakt os

Vi løser alle typer af opgaver