Låsesmed Lyngby med stor erfaring

Din lokale låsesmed i Lyngby med akut udrykning

Låsesmed Lyngby

Låsesmed med flere års erfaring

Låsealliancen er din låsesmed ved enhver type låseservice. Med mere end 10 års erfaring indenfor faget, er der ikke den opgave, som vi ikke kan hjælpe dig med at løse.

Som din leverandør af sikrings- og låsesystemer sørger vi for, at du opnår den højeste sikkerhed i din bolig eller ejendom. Vi har et bredt sortiment af låse og kendskab til flere forskellige elektroniske låsesystemer såsom Yale Doorman. Vi udfører både installation, service og reparation af låse- og sikringssystemer.

Har du brug for en låsesmed i Lyngby, er vi parate til at hjælpe dig med opgaven. Dagligt hjælper vi både med montering og service af låse og sikringer i private hjem og i virksomheder.

Alle former for låseservice

Vi er en låsesmed i Lyngby med et højt serviceniveau. Gennem et samarbejde med os får du en professionel fagperson, som sætter dine ønsker i første række. Vi tilbyder fleksibel service, og du kan også få hjælp af vores akut låsesmed døgnvagt, hvis der skulle opstå en akut udfordring.

Vi kan tilbyde en række forskellige ydelser indenfor låseservice og sikring. Blandt andet kan vi hjælpe med følgende:

Er du interesseret i at få besigtiget dine nuværende sikring af din ejendom, udfører vores låsesmed i Lyngby gerne et uforpligtende sikkerhedstjek, hvor vi vurderer sikkerheden i din bolig eller virksomhed. Det er både gratis og uforpligtende. Vi hjælper dig også gerne i Klampenborg, Vedbæk, Skodsborg.

Kontakt din låsesmed i Lyngby

Er du interesseret i at få et tilbud på en af vores ydelser, kan du kontakte vores låsesmed Lyngby på telefon 22 20 70 70. Vi aftaler gerne en tid til et gratis sikkerhedstjek, hvis du ønsker at vide mere om, hvordan vi kan hjælpe dig. Vi ser frem til at tilbyde en løsning.

Kontakt os

Vi løser alle typer af opgaver