Låsesmed Privat

Låsesmed Privat i Vanløse, Valby eller Hvidovre

Låsesmed Privat

Låsesmed Privat i Vanløse, Valby eller Hvidovre

Danmark er en af de lande med det højeste indbrudstal pr. indbygger i Europa.

Derfor er det vigtig at tage sine forholdsregler når man tænker på sikring af sit hjem med en Låsesmed.

Vi i Låsealliancen er altid med på at give gode råd og vejledning til hvordan man sikre sit hjem bedst muligt.

Vi tilbyder Gratis sikkerhedstjek af boligen, og er altid klar ved telefonen for at svare på spørgsmål til låse, alarmer og andre former for sikring. Vi er altid utrolig fleksible med hensyn til planlægning af vores arbejde, for at levere den bedste service for vores faste og nye kunder i København og omegn.

Låsealliancen udføre Låseservice og låsesmed udrykning i København og Storkøbenhavn. Det meste af vores arbejde ligger i byer som Valby, Frederiksberg, Hvidovre, Rødovre, Vanløse, Nørrebro, Østerbro, Amager, Roskilde, Glostrup, Ballerup, Herlev m.m. Så ring til os på 22207070 hvad enten om Det drejer sig om at være låst ude, omlægning af låse, låseservice, montering af nye låse og alt andet inde for sikring af boligen.

låsesmed til akut behov

Markedets mest fair priser på låsesmede

Låsealliancen er en af de foretrukne låsesmede på Sjælland, da vi har et stort netværk og tilbyder alle former for låseservice og garanterer fair priser og et stykke arbejde udført i markedets bedste kvalitet. Vi holder altid øje med priser på låsesmede i hele landet og sørger for at tilbyde vores service til markedets bedste priser. Og vi har naturligvis døgnvagt. Med over 10 års erfaring i branchen ved vi, at et godt stykke arbejde ikke behøver at koste en formue.

Vi udbyder vores låseservice til både privat- og erhvervskunder i hele landet. Låsealliancen indgår nemlig i en lang række samarbejder med landets førende låsesmede og sørger herigennem for, at priser på låsesmede altid er fair.

Låsealliancen er en nystartet virksomhed og har siden 2014 sat nye standarder for kvalitet, prisvenlighed og god service – og det har vi ikke tænkt os at stoppe med. Som en større virksomhed med gode samarbejdspartnere har vi en lang række fordele, som vi giver videre til vores kunder i form af lave priser på låsesmede.

Alle vores medarbejdere har gennemført den certificerede, statsgodkendte uddannelse som låsesmed, der tager fire år. Vi er desuden uddannede i både AIA (Automatisk Indbruds Alarm) og F & P (Forsikring og Pension). Disse to certificeringer gør, at vi er specialiserede i at installere elektronisk og mekanisk sikring hos kontorer, lagre, forretninger og i private hjem. Alle vores låsesystemer, låse og produkter lever op til gældende lovgivning på området og vi sørger for, at jeres forsikring godkender låsesystemet – nemmere bliver det ikke.

Konkurrencedygtige priser til både private og erhverv

Låsealliancen tilbyder en lang række ydelser til konkurrencedygtige og fair priser. Vi kan blandt andet hjælpe vores privat- og erhvervskunder med alt fra låseservice, adgangskontrol, omlægning af låse til sikring af private boliger og virksomheder.

Hvis du af den ene eller anden grund ikke kan komme ind i din bolig eller forretning, har vi 24 timers bemanding, som hurtigt rykker ud til adressen og hjælper dig ind i varmen på stedet. Låsealliancen korrigerer vores priser på låsesmede ved at holde øje med hele landets niveau. Det giver markedets mest fair priser for alle former for opgaver.

Låsealliancen udbyder vores kvalitetssikre og langtidsholdbare løsninger til både privat –og erhvervskunder. Vi går til hver enkelt opgave med samme fokus på kvalitet, effektivitet og prisvenlighed, så vores kunder i sidste ende altid er sikret markedets bedste løsninger til de mest fair priser. Hos Låsealliancen er vi aldrig tilfredse før vores kunder også er det.

Vi vejleder og rådgiver altid vores kunder i henhold til at vælge den sikring, som mest optimalt opfylder deres behov. Ud fra vores mange års erfaring og indgående ekspertise kan vi nemt og hurtigt finde frem til en løsning, som både er effektiv, sikker og til en helt fair pris.

låsesmed til akut behov

Prisen på en låsesmed holdes nede med hurtigt og effektivt arbejde

Hos Låsealliancen kan vi holde vores priser nede idet vores medarbejdere arbejder hurtigt og effektivt. Med mange års erfaring i branchen kender vi alle typer af opgaver og ved i de fleste tilfælde præcist hvor problemet ligger.

Vores dygtige og engagerede medarbejdere er specialiserede i at udføre enhver opgave med samme fokus på prisvenlighed uden at gå på kompromis med kvaliteten. Alle vores produkter er udvalgt i overensstemmelse med vores høje krav om kvalitet, sikkerhed, prisvenlighed og funktionalitet. På den måde er alle vores kunder sikret konkurrencedygtige priser på låsesmede i markedets bedste kvalitet.

Som noget særligt tilbyder Låsealliancen at besøge både privat- og erhvervskunder på deres adresse og foretage et generelt sikkerhedstjek af de eksisterende låsesystemer. Ud fra faglig og professionel rådgivning kan vi dernæst foreslå reparationer eller udskiftninger, som mest optimalt vil opfylde dine behov og sikre dine lokaler. Ethvert sikkerhedstjek er naturligvis både gratis og uforpligtende.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefonnummer 22207070. Vi er tilgængelige i alle døgnets timer og rykker hurtigt ud til din adresse hvis uheldet er ude. Du er også mere end velkommen til at ringe med forespørgsler eller for at høre mere om vores priser på låsesmede.

Hvis du ønsker skræddersyede tilbud på opgaver eller lignende, er du ligeledes velkommen til at kontakte os på e-mail: kontakt@laasealliancen.dk. Vi er her for at hjælpe dig og glæder os til at høre fra dig!

Markedets bedste løsninger til private og erhverv

Hos Låsealliancen tilbyder vi markedets bedste løsninger til markedets mest fair priser. Vi udvælger alle vores produkter, løsninger og systemer ud fra vores høje standarder vedrørende kvalitet, sikkerhed, funktionalitet og holdbarhed. På den måde er alle vores kunder sikret, at deres låsesystem vil fungere sikkert og problemfrit i mange, mange år.

Til private boliger og lejligheder udbyder Låsealliancen en lang række løsninger, som sikrer din bolig imod uindbudte gæster og sikrer dine ejendele. Vi fører blandt andet en lang række produkter fra den kvalitetssikre fabrikant Ruko, som er kendt for deres låse i absolut topkvalitet.

Som låsesmed på Vesterbro tilbyder vi også en masse løsninger til områdets mange caféer, restauranter, butikker, institutioner og virksomheder. Vi har en indgående specialisering i forhold til både mekanisk og elektronisk sikring, som er det ideelle valg til større og mindre erhvervslokaler. Mekanisk og elektronisk sikring sørger på en og samme tid for, at alle medarbejdere har nem adgang til lokalerne, mens ubudne gæster bliver holdt ude. Systemerne registrerer hvert eneste besøg og opfylder alle krav fra forsikringsselskaber og lignende.

Låsealliancens dygtige og engagerede medarbejdere er specialuddannede i Automatisk Indbruds Alarm (AIA) samt Forsikring og Pension (F&P). Derigennem er vores kunder sikret, at deres låsesystemer lever op til at alle gældende reglementer og effektivt sørger for at beskytte dine lokaler. Din låsesmed på Vesterbro går aldrig på kompromis med hverken kvalitet eller sikkerhed og du kan trygt overlade opgaven til os.

sikring af døre

Kontakt os

Vi løser alle typer af opgaver